Винстрол (Станозолол) и Туринабол цикъл за релеф

»
»

Един от най-добрите цикли за релеф е с Туринабол (орален препарат) и Винстрол (инжекционен препарат). Съчетанието на тези два продукта е доста смайващо, тъй като атлетите които ги приемат споделят че покачват по-малко но за сметка на това по-чиста, плътна и качествена мускулна маса. Този цикъл може да продължи от 8 до 10 седмици минимум. Приема на тези два препарата е както следва: Туринабола се приема всеки ден без значение дали сте в тренировъчен или извън тренировъчен ден по 25 мг сутрин и 25 мг вечер преди лягане, без значение преди или след хранене. Туринабола е мек анаболен стероид, което му позволява да се приема по-продължително време от атлети и спортисти, което го прави доста предпочитан заради слабата си андрогенност и ароматизация (странични ефекти). Винстрола се инжектира 3 пъти седмично (понеделник, сряда и петък) час, час и половина преди тренировка. Инжекционният вариант на Винстрола (станозолол) се предпочита пред оралния вариант поради простата причина че той почти не натоварва черния дроб и има слаба ароматизация (странични ефекти). Крайният резултат от тези два продукта е наистина невероятен. Туринабол и Винстрол чудесно се съчетават със следните препарати:    

- Пропионат  за повече сила                                                  

-Примоболан за повече релеф                                          

-Болденон за повече обем и сила                        

-Мастерон за повече плътност                                              

Туринабол и Винстрол са едни от най-предпочитаните продукти от атлети заради тяхната слаба ароматизация и водна задръжка.

 

За всеки желаещ Sportnistimulanti.com ще изготви индивидуален анаболен цикъл, тренировъчна схема, хранителен режим.

За да сте сигурни че използваните от вас продукти са с доказан произход и качество поръчвайте от Sportnistimulanti.comОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини