Гинекомастия и Провирон


Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Гинекомастия и Провирон (Proviron).

Провирон намалява ароматизацията на останалите андрогени, свързвайки се с ензима ароматаза и блокирайки дейстието му - тестостеронът ще се ароматизира в много по малка степен. При това се получава много добро съотношение на мъжки /женски хормонии се създава неблагоприятна среда за гинекомастия и намаляване на останалите ефекти свързани с по-високи нива на естрогена.

Трябва да се подчертае способността на провирон да се свързва със секс-хормон - свързващия глобулин (СХСГ), който транспортира стероидите. Свързани с него те са неактивни.


Провирон се свързва и с естрогенния рецептор като го активира.

Нормална дневна дозировка е от 1 - 3 таблетки по 25 мг. При големи дози провирон може да доведе до увреждане на черния дроб и чести, продължителни и болезнени ерекции.

ProvinonОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини