Винстрол, Станозолол - прием

»
»

Винстрол, Станозолол (инжекционен препарат) е най-мекият и безопасен от всички останали инжекционни препарати. При приема му не се наблюдава водна задръжка, не е токсичен за черният дроб, не ароматизира. Именно за това той е най-предпочитаният от атлети и спортисти. Винстрол, Станозолол е най-популярен сред билдери и бодибилдери и присъства в почти всеки техен стероиден цикъл, тъй като при неговото ползване той спомага за по бързото разграждане на подкожни мазнини, премахва нежеланите килограми и същевременно увеличава обема, силата, твърдостта и релефа на мускулатурата и тялото. Инжекционния вариант е за предпочитане пред оралния, поради факта, че не натоварва черния дроб при усвояването му. За разлика от другите инжекционни препарати Винстрол, Станозолол както и Примоболан и Параболан се инжектира мускулно по три пъти седмично. Пример : понеделник, сряда и петък. Атлетите които решат да го ползват трябва да знаят обаче, че Винстрол, Станозолол се инжектира час, час и половина преди всяка тренировка, тъй като неговото действие започва много бързо непосредствено след неговото инжектиране. Цикълът може да продължи от десет до дванадесет седмици в зависимост от това дали ще го комбинирате с друг препарат или ще го ползвате самостоятелно. Голям плюс на Винстрол, Станозолол е, че при неговото ползване не е необходимо да взимате протектори защото, както казахме той е мек препарат и не се наблюдават странични ефекти. Той чудесно се комбинира с почти всички орални и инжекционни препарати в зависимост от това какъв искате да е крайният ефект. Комбиниране с други препарати : 

-Стромба (таблетна форма) за още повече твърдост, обем и релеф на мускулатурата;

-Анавар (Оксандролон) за повече релеф и плътност на мускула;

-Пропионат за повече сила, издръжливост и твърдост;

-Мастерон за още повече плътност, релеф и сила на мускулатурата;

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална тренировъчна програма, хранителен режим и стероиден цикъл.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини