Стромба , Дека и Енантат (цикъл)

»
»

Цикъл с орален и два инжекционни препарата (СтромбаДека и Енантат). Това е една класическа схема за атлети които желаят да покачат мускулна маса с изключителна слаба водна задръжка. Тези препарати ще направят вашите мускули твърди и обемни, а силата която ще добиете е доста внушителна. Приемът е както следва: Стромбата (таблетна форма) се приема от 30 до 50мг на ден без прекъсване на приема независимо дали сте в тренировъчен ден или не. Първата седмица взимате 20мг преди тренировка, втората седмица приемате 40мг,  като 20мг сутрин и 20мг преди тренировка. И третата седмица 50мг на ден като 20мг взимате сутрин, 20мг преди тренировка и 10мг вечер преди лягане,независимо дали приемите са преди или след хранене. Деката и Енантата се инжектират както следва: първата седмица слагате една Дека (Нандролон-Деканоат) в понеделник и един тестостерон Енантат в петък. Втората седмица слагате една Дека в понеделник и един Енантат във вторник и след това продължавате с Дека в четвъртък и Енантат в петък. И така цикълът продължава 8-10 седмици, като накрая завършвате пирамидално по същият начин както сте започнали с всеки един препарат. Ако атлетите които решат да използват този цикъл включат в него и един добър хранителен режим, резултатите наистина могат да бъдат впечатляващи, защото както е известно не само стероидният цикъл но и хранителният режим е неизменна и важна част от живота на професионалният спортист. Затова ако наистина желаете да сте в отлична форма изберете правилният хранителен и тренировъчен режим, който е най-благоприятен за вашият организъм.

Горе посочените препарати успешно се съчетават с :

-Пропионат (инжекционен препарат) за увеличаване на силата и твърдостта на мускула;

-Метандрестонолон (орален препарат) за увеличаване на мускулната маса и сила;

-Анаполон (орален препарат) за по-голяма сила, маса и обем на мускулите;

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини