Коремни преси - изкарай плочките за плажа

»
»

За да изкарате коремната преса (плочките) трябва много работа и първата задача е изграждането на мускула. За тази цел трябва да включите в тренировките си упражнения за преса. Ако искате да акцентирате върху тази група много добър метод е да започвате тренировките с нея. Добра тренировка за преса е : 

- Коремни преси на римско столче 3-4 серии по 25-30 повторения ;

-Повдигане на краката от тилен лег 3-4 серии по 25-30 повторения ;

-Усукване вляво и вдясно на скрипец 3 серии по 25-30 повторения ;

-Гръбни екстензии 3 серии по 12-15 повторения.

Други ефективни упражнения за коремната мускулатура са  КРЪНЧ ПРЕСИ. Те се изпълняват по следният начин : за целта легнете по гръб на пода с изпънати крака. Бавно повдигнете глава от пода като същевременно повдигате и колената. Протегнете ръце напред, към колената си. След като задържите няколко секунди се върнете в изходна позиция. По време на изпълнението на крънч пресите се стремете погледа ви да е насочен напред, а гърба ви да е изправен. АКЦЕНТ : коремните мускули са под постоянно напрежение. Съвет : повдигайте торса и краката от пода бавно и постепенно и по същият начин ги връщайте в изходна позиция. 

Коремната преса е съставена от мускулни влакна, които се възстановяват изключително бързо, ето защо правете по-къси движения без да почивате в най-горно и най-долно положение. По време на изпълнение на упражненията мускула трябва да бъде винаги под напрежение, това важи и за всяка друга мускулна група която тренирате. Ако искате да изградите обем на коремната преса е добре да добавите тежест в ръцете пред гърдите или зад врата при коремни преси на римско столче и да хванете дъмбел с краката за повдигане на краката от тилен лег. Тежестта изгражда мускула. Редовните тренировки ще укрепят коремните мускули и ще им предадат желаната форма. Ако искате да постигнете максимален ефект от тренировъчните схеми за изкарване на коремна преса, трябва да включите и хранителен режим (диета) . Като начало може да приложите едно просто правило, не приемайте никакви въглехидрати след 18 часа - вашата вечеря може да бъде със салата и месо.

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент тренировъчна програма, хранителен режим,стероиден цикъл.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини