Услуги

»

Писна ли ви да уцелвате фалшиви стероииди-ментета? Котато става дума за фалшиви спортни стимуланти, анаболни и андрогенни стероиди в спортните среди може да се говори много, и темата няма край.

Клиентите на  СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ са доволни от направените  поръчка и покупката. Доволни са от  услугите и отношението към клиента, които получават, защото ние сме професионалисти с дългогодишен опит в сферата на предлагане, поръчка, купуване и доставка на спортни стимуланти, анаболни и андрогенни стероиди, лекарствени препарати, хранителни добавки, сексуални стимуланти и афродизиаци и сме на разположение ежегодно,  24/7.

Всички предлагани анаболни андрогенни стероиди, стероидни препарати и лекарствени продукти, които се предлагат в СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ са с доказано фармацевтично качество. Също така, наред с анаболните стероиди, ние предлагаме на клиентите си и  услуги за начинаещи и напреднали бодибилдъри и спортисти, които целят постигане на максимални качествени резултати. Наборът от услуги, които ще откриете при нас е следния:

 • Поръчка на Анаболни стероиди
 • Тренировъчни програми
 • Хранителни режими
 • Стероидни схеми
  • Цикъл с Метан, Дека и Сустанон
  • Мастерон срещу Параболан
  • Стероиди за маса
  • Стероиди за релеф
   • Анаболи за отслабване
   • Stromba и L-Carnitine за отслабване
  • Стромба и Анавар

В случай, че имате нужда от бърз съвет или от консултация – използвайте формата за контакти– горе в дясно. Може да питате за всичко, което ви интересува, а ние ще отговорим възможно най-бързо.

Човешкото тяло е система, която  се състои от милиони клетки. Всяка една от тези клетки има различни функции. Клетките имат различен живот и не растат еднакво бързо. За нас интерес представляват мускулната маса и сила. Затова наблягаме върху въздействието върху клетките на мускулите. Стероидите по химичен състав са комплексни молекули, които циркулират в кръвта. Често стероидите биват определяни  като носители на съобщения, или така наречените вестители. Те дават на мускулните клетки команда да произвеждат или повече белтъчини (мускулна маса) или повече креатинфосфат (прираст на сила). В зависимост какъв ефект целим, се избира и  типът на приемания  стероид.

Същестуват т.нар. нeaктивни вестители, които циркулират в свободна форма в кръвта.Те не са свързани с някой кръвоносен съд. Неактивните вестители не са клетъчно активни. Те са свързани с задържащи андроген глобулин. В аминокиселинната среда на всяка една мускулна клетка плуват милиони микроскопични стероидни рецептори. Стеродитие, били естествени или генерични, изкуствени, се свързват с тези стероидни рецептори. После биват пренесени до клетъчното ядро, където изпълняват своята работа. Колкото по-голям е броя на свободни стероиди в кръвта, толкова по-възможно е стероидите да се свържат със стероидни рецептори.

Повечето стероиди се свързват силно с АВО /задържащите андоген глобулини/. Може би над 90 % от стероидите в кръвта са свързани с АВО. Има и стероиди, се намират винаги в свободна форма в кръвта, те циркулират свободно и не се свързват с АВО.  Понякога се случва определени стероиди толкова здраво се свързват с задържащите андоген глобулини, че други стероиди не успяват свържат, а се изместват и чрез тях от глобулините и пак достигат до кръвта в свободна форма.

Directory.bgОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини