Силово обръщане и клек - изчистете тялото си от излишните мазнини

»
»

Изградете функционална сила и изчистете тялото си от излишни мазнини с това упражнение

Силовото обръщане и клек с обръщане са две функционални движения, които ще ви помогнат да повишите силата си и да изчистите тялото си от излишните мазнини. Обръщанията се използват от атлетите тъй като изискват експлозивна сила и бързина при изпълнението си. Когато усъвършенствате правилната техника на изпълнение и добавите упражненията към тренировъчната си програма ще започнете да жънете успехи в покачване на силата си. Обръщанията натоварват почти всеки мускул в тялото - глутеуси, квадрицепс, задно бедро, гръб, рамена, ръце и естествено - мускулите на ядрото. Поради тази причина това упражнение е много подходящо за включване в широк обхват на тренировъчни програми. Можете да включите обръщания в деня за тренировка за гръб и бицепс или за метаболитно кондиционни тренировки. Обръщанията са невероятни бенчмарк движения. За да усъвършенствате обръщанията е необходимо да отделите достатъчно време и търпение, след което резултатите сами ще започнат да идват.

Изпълнение : 

1. На стойка за мъртва тяга оставете щанга, заредена с тежести. Приближете се към лоста с крака разтворени на ширината на рамената, стегнете коремната преса, разтворете лопатките на гърба и го изправете. 

2. Избутайте бедрата назад, за да се наведете. 

3. Вдигнете лоста от пода както при мъртва тяга. Когато лоста подмине колената ви експлозивно се изправете. 

4. Силата, идваща от бедрата ви спомага за издигане на лоста, докато ръцете ви само начертават траекторията, по която вдигате лоста.

5. Когато лоста достигне крайна горна точка, обърнете хвата си така че лактите ви да сочат напред, след което приклекнете, за да положите лоста върху рамената си. Ако това движение ви се струва непосилно може да опитате да изпълните преден клек с щанга.

Упражнение : Силово упражнение 5 серии по 3 повторения ;   ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини