Мастерон срещу Параболан – сравнение на двата препарата

»
»

Мастерон и Параболан са инжекционни мастноразтворими анаболни стероиди, които е трябва да се комбинират с още някой от продуктите ни. Активната съставка на Мастерон е Dromastanolone Di-propionate, а  активната съставка на Параболан – Trenbolone Acetate.

Masteron

Masteron  не ароматизира в каквато и да е доза. Той спомага за повишаване на мускулната маса. Мастерон  прави  мускулите релефни, плътни и пълни. Стероидният препарат втвърдява вече изчистените мускули. Бодибилдърите използват Мастерон за подчертаване на мускулната сепарация. Честа практика е спортистите да го използват последните 4-5 седмици преди състезанието в комбинация  с Primobolan, Oxandrolone, Parabolan или  Winstrol. Тъй като Masteron не ароматизира, не е необходимо да се приема Novadex. Токсичността на Мастерон към  черния дроб е много малка.

Parabolan

Параболан е родственик на стероидния препарат Дека-Дураболин. Сходството на двата стероидни продукта  не се свежда само молекулярната структура. Дека-Друболин и Parabolan  имат подобно поведение.  Резултатите от допинг-контрол  често  не могат да определят кой от двата стероидни препарата е бил използван. Parabolan  е малко по-андрогенен от Дека. Параболан е идеален продукт за основен период. Относително високите андрогенни свойства на Parabolan  осигуряват допълнителна “сухост” на спортиста. Тези характеристики на Параболан  придават на мускулите изразителен и обемен вид. Когато се приемат големи количества протеин, Parabolan  е ефективен и при нискокалорийна диета.

Двата стероидни продукта Мастерон и Параболан не могат да бъдат съпоставяни. Те са твърде различни.  Ако вземем предвид  андрогенност и ароматоза, то Masteron  е по-твърд препарат, заради специфичните си свойства и субстанция.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини