Цикъл с дека и сустанон

»
»

Тези два препарата са една класическа схема (цикъл) за хора които искат да покачат качествена мускулна маса за кратък период от време. Килограмите които ще покачите могат да бъдат доста внушителни при правилната доза и прием, а те са: Деката позната още като (Дека дураболин, Нандролон-Деканоат) се инжектира мускулно два пъти седмично в понеделник и четвъртък, а Сустанона се слага във вторник и петък, като цикъла продължава от 8 до 10 седмици минимум. Имайки в предвид, че последната седмица приема на Деката е само в понеделник а тази на Сустанона в петък. Веднага на следващият ден се слага (инжектира) Прегнил 5000 I.U.така се излиза от цикъла. Деката и Сустанона са едни от най-популярните препарати познати на атлети и спортисти. Както е известно повечето анаболни стероиди имат голямо приложение не само в спорта но и в медицината. Такъв стероид е Деката (Дека-Дураболин). Той например е единственият препарат който овлажнява мускулните стави и сухожилия, също така той се  изписва и като препарат за лечение след тежка операция, счупвания, възпалени сухожилия и др. При правилната доза Дека-Дураболин ускорява  процеса на калциране при пукнати и счупени кости. Горе посочените препарати успешно се съчетават със Стромба (Станозолол) ефекта от тази комбинация е, че мускулатурата придобива по-голяма плътност и обем, като атлета който ги използва увеличава многократно и своята сила. Приема на този препарат е както следва: първата седмица 20мг преди тренировка, втората седмица 40мг,като 20мг се приемат сутрин а другите 20мг преди тренировка. Ако сте по-напреднали третата седмица приемате и 10 или 20мг вечер преди лягане. И така до края на цикъла, като пред последната и последната седмица приемите (дозите) са както в началото.

Sportnistimulanti.com може да изготви за всеки клиент индивидуална програма.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини