Стромба (Станозолол) - прием

»
»

Стромба (станозолол) е най-известният и предпочитан препарат за изчистване, прираст на сила и обем на таблетна форма. Това е и най-ползваният препарат от почти всеки атлет (спортист) поради факта, че след АнавараСтромбата е най-безопастният стероид от всички орални препарати. Той не ароматизира, слабо андрогенен е и няма водна задръжка при приема му, поради това той може да се приема по- продължително време и в по-големи дози. Друго характерно за Стромбата е , че за разлика от другите препарати при нея не се наблюдава понижаване на собственото ниво на тестостерон, именно заради тези му качества  може да го комбинирате с почти всеки анаболен стероид, в зависимост от това какъв краен резултат искате да постигнете. Всички, които искат да ползват този анаболен стероид трябва да са наясно, че и той има странични ефекти, а те са свързани с неблагоприятните  промени в холестеролните нива (LDL / HDL). Въпреки това, когато правите стероиден цикъл със Стромба (таблетна форма) не е необходимо ползването на протектори, което го прави и един от най-ползваните и най-популярни препарати сред атлетите. Този препарат ще го намерите в две форми : Орална по известна като Стромба (станозолол) и инжекционна позната като Винстрол.Приема на стромбата е : първа седмица 20 мг на ден, 45, 50 мин преди тренировка, втората седмица 40 мг на ден, като 20 мг се приемат сутрин и 20 мг преди тренировка и третата седмица 60 мг, като 20 мг сутрин, 20 мг преди тренировка и 20 мг вечер преди лягане независимо преди или след хранене и така до края на цикъла, който може да продължи от десет до дванадесет седмици, като приемите в пред последната и последната седмица се намалят постепенно. Стромбата  сполучливо се комбинира със :

-Параболан за повече плътност и сила на мускулатурата 

-Анавар за още повече релеф 

-Примоболан за повече сила и плътност

-Енантат за повече обем и сила 

-Дека за повече мускулна маса и обем 

-Пропионат за още повече сила и издръжливост 

-Метандрестонолон за повече мускулна маса, сила и обем

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма.

Ако скате да бъдете сигурни, че поръчваните от вас препарати, ще са с гарантирано качество и произход, поръчвайте от Sportnistimulanti.comОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини