Венозна инжекция на мастноразтворим анаболен стероид

»
»

Поставянето на инжекция мастноразтворим анаболен стероид не е шега. Към инжектирането на стероиди трябва да се подхожда сериозно и с повишено внимание. Ако не сте сигурни в собствените възможности и умения да поставяте инжекция, обърнете за помощ към медицинско лице, или някой, който има повече опит от вас. Инжектирането на анаболни андрогенни стероиди става интрамускулно, което ще рече вътре в самия мускул.
Ако по погрешка стероиден препарат е инжектиран подкожно, това ще доведе до отток, подуване, и некачествено усвояване на активните вещества в стероида.
Най-сериозни и опасни за здравето последици, включително клинична смърт се получават когато се извърши най-опасното и погрешно възможно действие при употреба на анаболи  - венозно инжектиране. Мастноразтворимите анаболни стероиди, както казахме се инжектират интрамускулно. Ако попаднат директно в кръвообращението чрез лудостта да се постави инжекция стероид венозно – това предизвиква необратими реакции и дори смърт. Венозното инжектиране може да е фатално, като предизвика сърцето да спре.

Задължително е да се приемат продукти с доказан произход и качество. Употребата на фалшиви спортни стимуланти, анаболи, стероиди ментета, с недоказан и неизвестен произход може също да доведе но непредвидими необратими странични ефекти и дори да е с фатален край.  При стероиден цикъл трябва да се пристъпва внимателно и с познание към комбинирането на различните анаболни андрогенни стероиди, определянето на подходящата доза и период на приемане.

Повече информация за възможните  негативните страничните ефекти от прием на анаболи и може да прочетете тук:
Стероидните препарати и лекарствени продукти, които се предлагат за поръчка, купуване и доставка от Спортни Стимуланти са с доказан произход, ползват се с широка популярност на пазара и са произведени от сертифицирани фармацефтични компании. Ако имате нужда от инфромация или имате какъвто и да е въпрос, свързан с употребата на анаболни стероиди, свържете се консултант от Спортни Стимуланти. ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини