Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

»

54.00 лв.
€ 28
Turanabol 60x10mg – 4-хлородехидрометилтестостерон
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Оралният Туринабол на Болкан Фармацютикълс съдържа активна съставка 4-хлородехидрометилтестостерон (4-Chlorodehydromethyltestosterone).

26.00 лв.
€ 13
Strombafort - 60×10 mg
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Strombafort (Balkan Pharmaceuticals) е анаболен стероид, при употребата на който  не се наблюдават странични ефекти, свързани с естрогена.

105.00 лв.
€ 54
Oxandrolon – Анавар 60 х 10 мг
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Сравнително безопасен орален анаболен стероид, който повлиява добре протеиновия анаболизъм.

78.00 лв.
€ 40
Anapolon – Анадрол 60 табл по 50 мг
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Anapolon (Balkan Pharmaceuticals) е сходен анаболен продукт с Anapolon 50 Abdi Ibrahim, считан за най-силният орален анаболен стероид.

24.00 лв.
€ 12
Danabol 60x10mg – Метандростенолон
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Активното химическо вещество в състава на Дианабол е Methandrostenolone

45.00 лв.
€ 23
Strombaject Aqua – Stanozolol, Winstrol - Винстрол, стромба
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Приемането му не води до странични ефекти. Активна съставка  - Stanozolol.

43.00 лв.
€ 22
Nandrolona 5 ампули-200мг/мл
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Nandrolona (Balkan Pharmaceuticals), e инжекционен анаболен  стероид с активна съставка Nandrolone Decanoate.

30.00 лв.
€ 15
Testosteronã P - Тестостерон пропионат-100мг/1мл
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Testosteronã P (Balkan Pharmaceuticals) бързо действащ е мастноразтворим анаболен стероид. За поддържане на стабилни кръвните нива Тестостерон пропионат изисква по-често инжектиране.

36.00 лв.
€ 18
Testosteronã E – Тестостерон енантат 250мг
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Testosteronã E (Balkan Pharmaceuticals) е Тестостерон Enanthate (депо) е анаболен стероид за изграждане на масивна мускулатура. Действието на този стимулант е изключително ефективно, поради силно андрогенните си качества и силният анаболизъм.

40.00 лв.
€ 21
Sustamed – 4 тестостерона (бленда
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Sustamed (Balkan Pharmaceuticals) е инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид за интрамускулно инжектиране, съдържа четири различни естера на тестостерон.

10.00 лв.
€ 5
Aquatest – Тестостерон суспензия 100mg/1ml
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Aquatest Тестостерон суспензия на Balkan Pharmaceuticals е воден разтвор. Testosteron suspension е изключително силен андроген.

62.00 лв.
€ 32
Parabolan – 100мг/мл – Тренболон, параболан
Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма

Parabolan на Balkan Pharmaceuticals е инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид. Произведен е във Франция.

Фармацевтична компания Balkan Pharmaceuticals е специализирана в осигуряване на висококачествени продукти за световния пазар . През 2007 г. тя получава получила законно признание от правителството на Република Молдова. Balkan Pharmaceuticals е създадена с основна мисия в услуга на човечеството.  Болкън Фармацюкъл е ориентирана към  изграждане на репутация чрез предлагане  на широка гама от фармацевтични препарати, съчетани с качество и коректност. Тя е съставена от екип от добре обучени  специалисти. В лабораториите на Balkan Pharmaceuticals се извършват разработка, тестване и производство на живот за откриване на нови и  подобряване на съществуващите  фармацевтични продукти и спортни стимуланти.

Balkan Pharmaceuticals е ориентирана към GMP стандарти. Към днешна дата тя е постигнала пълно признание от най-авторитетните световни власти, които валидират фармацевтичния лиценз -  правителството на Република Молдова.

Последните тенденции в дейността на Balkan Pharmaceuticals са насочени към експанзия в производствени съоръжения  и мащаба на пазара. Към момента продуктите на Balkan Pharmaceuticals  са разрешени за разпространение в Молдова. Работи се активно  за одобряване на продуктите  и от по-голямата част на народите от ОНД.  Извън Молдова,  Balkan Pharmaceuticals изнасят продукти единствено за Украйна, страна, която е приела някои от тези лекарства и препарати,  като продължава дейността и усилията да бъдат  регистрират всички лекарства, които произвежда Болкън Фармацюкъл.
ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини