Протеинова диета

»
»
»

Какво представлява протеиновата диета?

Протеиновата диета основно означава, протеинов прием във всяко едно от храненията. Тя може да се  използва за покачване на чиста мускулна маса или за премахване на ненужните килограми, като запазвате обема на мускулите. За да бъде успешна една протеинова диета е много важно каква храна, какво количество, колко често, и по кое време вие ще приемате. Другият важен момент е тренировката. За да бъдат постигнати желаните от вас резултати чрез хранителният режим е добре, той да бъде добре съчетан с тренировъчен режим и режим на възстановяване. Ето един примерен режим който ще ви помогне да покачите чиста мускулна маса. 

Закуска : омлет от яйца съдържащ 8 белтъка и парченце обезсолено сирене, чаша портокалов сок (фреш) и филя хляб. Хранителна стойност : 38 гр протеин, 80 гр въглехидрат, 2 гр мазнина.

Обяд : телешка пържола със 100 гр варен ориз. Хранителна стойност : 51 гр протеин, 60 гр въглехидрат, 12 гр мазнина.

Вечеря : 250 гр бяла риба, рибно филе или риба тон, 1 варен картоф и зелена салата. Хранителна стойност : 47 гр протеин, 50 гр въглехидрат и 20 гр мазнина.

По време на диетата не трябва да консумирате : сладки неща, вафли, пасти, торти, бисквити, конфитюр и други подобни. Никакви тестени изделия от рода на пица, баница, всички видове закуски. Никакви макарони, паста, спагети, равиоли и други такива.

Забележка : месата се консумират варени, печени или на скара.Яйцата трябва да са варени или на омлет. Салатите могат да се овкусят с малко лимонов сок, зехтин, но съвсем пестеливо без никаква сол и други подправки.

Дозата протеин за мъже е 3 гр. на килограм телесно тегло, тоест 90 кг. мъж трябва да приеме 270 гр. протеин  на ден. За жени дозата е около 2,5 гр. на килограм телесно тегло, което ще рече, че жена тежаща 60 кг. трябва да приеме 150 гр. протеин на ден.

По време на протеиновата диета е добре да консумирате колкото се може по-голямо количество вода. Тъй като приема на вода ще помогне за по бързото разграждане на подкожните мазнини и ще запази вашето тяло от дехидратация (обезводняване).

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма, хранителен режим, тренировъчна схема, стероиден цикъл.

  ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини