Тестостерон пропионат - комбинация, инжектиране и качество

»
»

Тестостерон пропионат е най-бързият инжекционен препарат. Той действа почти мигновено непосредствено след неговото инжектиране. Други такива са още Винстрол и Тестостерон суспензия. Тестостерон пропионат е на водна основа и поради този факт той не се задаржа дълго в организма и кръвта. Действието му е краткотрайно. Но атлетите и спортистите които решат да го ползват трябва да знаят, че силата и издръжливостта която ще добиете е наистина невероятна. След като сте инжектирали Тестостерон пропионат, по време на тренировката мускулите ви ще се напомпят толкова много с кръв, че ще станат като футболни топки, а обема и твърдостта им наистина ще е невероятен.Дори при допинг (проби на кръв и урина) не оставя следи. Ето за това Тестостерон пропионат е най-популярният препарат и присъства в почти всички стероидни цикли на атлети и спортисти. Бележка : забележете, може да го комбинирате с всички анаболни.Тестостерон пропионат се инжектира мускулно час, час и половина преди тренировка три пъти седмично. Пример : Понеделник, Сряда и Петък. Цикълът може да продължи от 8 до 10 седмици в зависимост от това, какъв искате да е крайният ефект и дали ще го комбинирате с друг препарат.

Комбинация с други препарати :

- Стромба (Станозолол) за още повече обем, твърдост и плътност на мускулатурата;

- Дека-Дураболин за повече маса, сила и обем на мускула;

- Метандрoстeнолон за още повече обем, маса и твърдост на мускулатурата;

-Анавар (Оксандролон) за повече релеф, плътност и издръжливост на мускула;

- Тестостерон енантат за още повече обем, сила и издръжливост;

- Сустанон за повече маса, обем и сила на мускулатурата;

- Туринабол за повече плътност, релеф, твърдост и издръжливост.

Sportnistimulanti.com  може да изготви на всеки клиент индивидуална тренировъчна програма, хранителен режим, стероиден цикъл.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини