Anapolon 50, Anadrol, Анаполон, Анадрол 50 мг

»
»

Anapolon 50, Anadrol, Анаполон, Анадрол 50 мг е подобен и еднотипен с инжекционни и орални стероидни продукти за поръчка и закупуване от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ:

  • Anapolon (Balkan Pharmaceuticals) - 60 таблетки х 50 мг
  • Anadrol (Lipthai) – 100 таблетки х 50 мг
  • Anadrol (Generics Pharm) 32 таблетки х 50 мг

Anapolon 50 е сходен анаболен продукт с Anapolon 50 Abdi Ibrahim. Anapolon е считан за най-силният орален анаболен стероид. Анадрол се комбинира отлично с  Тестостетрон депо – Енантат. Анадрол е е американското название на оксиметолон. За първи път този анаболен стероид е  произведен и пуснат за продажба на пазара в САЩ през 1993г. от  фармацевтична компания Sупtех.  От години производството и употребата на Анадрол в Щатите е спряна.  Днес  Anadrol се произвежда в Испания, Израел , Бразилия и Мексико. Може би най-малко фалшифицирана е мексиканския вариант на Anadrol. Този орален анаболен стероид е познат още под имената Anadrol 50  и  Anapolon. В началото Anadrol е бил предписван като  медикамент за лечение на анемия и лекарствен продукт, контролиращ развитието на рак на гърдите при жените. Anadrol е бил съпътстващ терапията при СПИН, като се е грижел за компенсация на загубеното тегло. Често е бил изписван за облекчаване симптомите на остеопорозис. Тъй като при прием на Anadrol се задържа много вода в организма, ставите се чувстват защитени и комфортно смазани, което позволява да се увеличи силата и да се тренира по-усърдно с по-високи тежести и натоварване, без досадните болки в ставите.

Anapolon 50 влияе върху либидото. За да се избегне рязко спадане на либидо и намаляване на сексуалното желание се препоръчва прием на секс стимулатори и сексуални стимуланти за задържане на ерекцията непосредствено след края на цикъл с Anapolon, а акое  необходимо няколко седмици след това. Приемът на сексуални стимуланти и препарати, повишаващи сексуалната функция се налага, само ако усещате смущения в сексуалната възбуда или форма на еректилна дисфункция след края на цикъл с Anapolon 50. По време на прием на Анаполон не е необходимо употреба на сексуални стимуланти. Anapolon повишава максимално сексуалното желание.

Когато постъпи в органзима, Anapolon увеличава броя на червените кръвни телца. Колкото по-голяма е концентрацията на еритроцити в кръвта, толкова повече кислород се пренася чрез кръвообръщението и следователно  мускулите се снабяват по-добре и редовно с кислород. Насищането на мускулите с кислород повишава издръжливостта и интензивността  на тренировка.  Дори ако направите няколко тежки серии,  все още усещате прилив на сили и енергия. Anapolon 50 предлага предимно количествено нарастване, а не качествено. От тази гледна точка Anapolon е много подходящ за извънсъстезателна подготовка. Докато се намира в организма, Анаполон насища бързо рецепторите. Известно време след прием на Anapolon 50, качването на маса рязко спада. Много скоро след като преустановите прием на Анаполон, ще установите, че силата и масата ви са се върнали на изходна позиция. Вариантите за запазване на постигната мускулна маса са два. Първият е свързан с увеличаване на приеманата доза Anapolon 50,  което не е особено желателно. Вторият вариант е да се използва друг стероиден продукт. Anapolon 50 е стероид, който се използва само от бодибилдъри и спортисти, които са преминали определени фази на развитие и имат опит с по-слаби препарати. По-възрастните са по-чувствителни към страничните ефекти от употреба на Анаполон, като същевременно с това при тях се увеличава рискът от рак на простата и увреждания на черния дроб.
Anapolon 50 се приема в период за маса, в съчетание с богата на калории и мазнини диета. Това води риск от увеличаване нивото на лошия холестерол и спад в нивото на добрия. Анаполон оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса. Това суспендиращо въздействие може да намали или напълно да блокира производст­вото на гонадотропния хормон. Поради тази причнина, за да се поддържат нормалните хормонално произвоство  в тестисите е необходимо да се използват тестостеронно сти­мулиращи съставки от типа на Хломид. След край на употребата, нормалните функции на ендокринната система и синтеза на хормони в тялото се възстановява в рамките на няколко месеца.  Anapolon държи първо място като ефективен стероиден препарат за постигане на размер и сила. Наред с това  анадролът заема и челно място в класацията по най-много и силни негативни странични ефекти. Дозирането на Anapolon 50  трябва да се спазва строго прецизно: По-голямата доза гарантира по-голямо количество на неприятни последствия от употребата. Често срещани нежелани странични ефекти са гадене, повръщане, диария, загуба на апетит, превъзбуда, проблеми със съня. Тези са най-често срещаните още в първите дни на прием на Anapolon 50, докато организмът се пригоди към този нов стероиден препарат. Увеличеното задържане на вода, причинено от силната склонност на Анаполон да ароматизира, води до гинекомастия, повишено кръвното налягане, пожълтяване на кожата, промяна в наст­роението. Силата расте, но с нея настроението се скапва, разваля се и се появява агресивност. При употреба на Anapolon 50 от подрастващи и юноши се наблюдава увеличаване на пениса, по-честа ерекция и окосмяване. За разлика от младежите, пи по-възрастните настъпват оплешивяване и поява на акне. Наблюдават се болезнена чувствителност, подуване в областта на гърдите, проблеми при уриниране или болезнена ерекция, хепатит.
Anapolon 50 не се препоръчва за жените, защото веднага след прием предизвиква понякога необратими промени като акне, удебеляване на гласа, дрезгав глас, хипертрофия на клитора, нарушения на менструалния цикъл, окосмяване по краката и брадата. Абсолютно забранена е употребата на Anapolon 50 от бременни или кърмещи жени, хора със склонност към сърдечно-съдови заболявания, заболявания на черния дроб или бъбреците, болни от диабет.
Ако по изключително наложение, някоя жена реши макар забраната да прибегне на свой риск и своя отговорност  до употреба на Анаполон , то  максимално допустимата доза Anapolon 50  е половин таблетка (25 мг) на всеки два дни, в задължителна комбинация с меки стероиди като Примоболан или Дека.
Anapolon е единственият доказан причинител на рак на черния дроб сред десетките  анаболни и андрогенни стероиди.
Anapolon 50 се съчетава с прием на Anavar, Параболан, Примоболан, Дека-дураболин.  Ако сте силно податливи към страничните ефекти се препоръчва да приемате този стероид отделно. В този случай е потивопоказно комбинирането с Тестостерон стероиди, защото и двата вида стероидни препарати са силно андрогени и  паралелния им прием увеличава страничните реакции. Популярна практика след края на цикъл Anapolon да се  продължи с прием на Тестостерон Енантат или Сустанон 250.
Професионалните спортисти предпочитат съчетаването на Anapolon с Параболан и Сустанон 500. Тази комбинация не се препоръчва за начинаещи от типа стероидни новаци.
Стандартната доза Anapolon 50 е от 1-2 до 3 таблетки (от 25 до 150 мг) на ден за цикъл с продължителност 4 до 6 седмици. Ако телесното Ви тегло е над 100кг, тогава се препоръчва ок. 150 мг дневно за период от максимум 3 седмици!

Важно е да се знае, че при за черния дроб 3 таблетки Anapolon  се равняват на 30 таблетки Бианабол (Methandrostenolone). Ако това е първата употреба на Anapolon 50, се препоръчва да започнете с една таблетка от 50мг. Едва след седмица може да увеличите дозата, като приемате Anapolon 50 по 1 таблетка сутрин и 1 таблетка вечер с прясно мляко, в случай че усещате стомашни смущения.
Разделянето на дозата Anapolon на равни части през деня спомага за намаляване на страничните ефекти от приема на този орален анаболен стероид. По-дълги цикли Anapolon 50 са противопоказни, поради силната токсичност към черния дроб. Както вече споменахме, препръчителна е паралелната употреба на Нолвадекс.
Anapolon 50 се съхраняване при стайна температура (15-30° С),  в сухо помещения, далеч от пряка слънчева светлина и достъп на деца.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини