Метан и Сустанон анаболен цикъл

»
»

Това можеби е един от най-добрите и най-популярни стероидни цикли за атлети, билдери, трибойци,които искат да покачат по-голяма мускулна маса максимално бързо, тъй като и двата препарата действат и се усвояват от организма за много кратко време, което от своя страна позволява да се получат и по-бързи резултати. Метанът или Метандрестонолонът както е търговското му наименование е препарат който е доста предпочитан от пауърлифтъри, трибойци и начинаещи бодибилдери заради свойствата му, а те се дължат на това че молекулите на Метандростенолона се улавят много по-лесно от клетките на мускулите отколкото другите препарати (анаболни стероиди). Другият плюс на Метана е че неговото действие започва почти веднага след неговия прием в резултат на което атлета (спортиста) увеличава своите работни тежести, маса и сила. Този препарат повишава отделянето на креатин фосфат, което означава че по лесно атлетите понасят тренировъчните тежести. Колкото и да е популярен и предпочитан обаче, той има и своите недостатъци а те са : голяма водна задръжка, токсичен е за черния дроб, поява на акне и други. Затова за да избегнете неговите недостатъци е добре да ползвате по време на приема му КарзилМетандростенолона се приема в следните дози в зависимост от това колко килограми искате да покачите и дали сте ползвали друг път анаболни стероиди. Приемът е : първата седмица 20мг преди тренировка, втората седмица 40мг, като 20мг сутрин и 20мг преди тренировка и така до края на цикъла който може да продължи от 8 до 10 седмици. Сустанона се слага : първата седмица 1ампула в понеделник, втората седмица в понеделник и петък и така до края на цикъла, като веднага след него е желателно да приемате Провирон. Този препарат ще възстанови вашето собствено производство на тестостерон което е понижено в следствие на приеманите анаболни стероиди. Провирона също така ще освободи така наречения свободен тестостерон като по този начин ще увеличи силата на атлета а също така ще намали женските естрогени в организма и  по този начин ще предотврати появата на така нежеланата гинекомастия, затова Провирона присъства във всеки стероиден цикъл на атлетите. Той е един универсален препарат.

Горепосочените препарати (стероиди,анаболи) успешно се съчетават със :

-Дека (Нандролон-Деканоат) за още повече покачване на килограми и сила.

-Пропионат за увеличаване на силата и издръжливостта.

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма. ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини