Хранителни режими

»
»

Всеки индивидуален  хранителен режим, предложен от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ е изготвен и съобразен специално за теб. След като попълниш анкетата, ние ще се свържем в най-кратък срок с теб и  ще съставим диета, която отговаря на твоите нужди. В общия случай, ще получиш своят индивидуален хранителен режим и диета в рамките на два работни дни. В зависимост от това дали целиш Отслабване, Стопяване на мазнини,  Покачване или Поддържане на мускулна маса, тегло, сила  – с индивидуален хранителен режим от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ ще постигнеш резултата, който търсиш. Не съществува нито  универсален, нито идеален режим. Всеки човек е различен. След стартиране на програмата, контролът на теглото няма да бъде проблем, а ти ще имаш повече енергия. Ефекта и резултата от програмата ще се усети до десетия ден. А ако заедно със спорта, тренировките и хранителния режим добавиш и суплементи, съобразени с теб самия – това, което желаеш ще стане реалност.

Има разбира се няколко правила, които е задължително да се спазват:

1. Яж по нещо на всеки 3-4 часа. По този начин зареждаш метаболизма, предпазваш се от преяждане и евентуални проблеми с кръвната захар.
2. Съчетавай протеини (риба, месо, ядки,боб, яйца, млечни продукти) с фибри (цели зърна, плодове, зеленчуци) при всяко хранене. Когато се приемат заедно, тези храни отнемат повече време да бъдат смлени от обикновените въглехидрати. Така човек остава с усещане за ситост за по-дълго време.
3. Движи се по-често и пий редовно вода. Дневният  хранителен план има широк обхват на калориите (от около 1550 до 2100). Когато си по-активен, би могъл да се  насочиш към горната граница.

И най-важното: дори най-идеалния  ден всъщност не е идеален, когато ядеш една и съща храна отново и отново. За да предотвратиш проблемите свързани с неправилния избор на тип храна и час на хранене, предлагаме ти да попълниш анкетата и ние ще се погрижим да ти помогнем да постигнеш това, към което си се устремил.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини