Провирон

»
»Провирон е синтетичен aндроген, който се приема  в орално – в таблетъчна форма. Притежава твърде слаби анаболни качества.  Провирон се прилага при недостиг на мъжки полов хормон и по тази причина атлетите го приемат в края на стероидния си цикъл. С него те считат, че се повишава  намалено ниво на тестостерон.  Това схващане и използване е абсолютно погрешно - Провирон не оказва влияние на собственото производство на тестостерон след стероидния цикъл. Употребата му  за увеличаване на спермогенезата действа само и единствено по време на самия цикъл, при това с незначителен ефект.

Специалистите считат, че е безсмислена употребата на Провирон за качване или запазване на мускулна маса, или покачване нивото на тестостерон. Има обаче нещо друго, -а именно силното му антиестрогенно действие. Провирон напълно предотвратява ароматизацията на всякакви стероиди и  спира задържането на вода в организма, както и нежелана гинекомастия.  Изключително силното антиестрогенно действие на Провирон предотврятява появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл. Смело можем да твърдим, че Провирон спира ароматизацията още в началото, а не се бори със симптомите.

Провирон има и други изключителни характеристики.  Той увеличава значително потенциала на тестостерона в организма.  

Известно е, че по голямата част от тестостерона в човешкия организъм (97 -98 %) е бездействащ, тък като е свързан с глоболин (SHBG)  и албумин.  Наличието на Провирон освобождава голямо количество от тестостерона и така спомага за подобряване на постиженията и белтъчния синтез.

Провирон увеличава ефекта на приети стероиди като нивото на андроген остава високо, а на естроген се запазва постоянно ниско. Това качество на Провирон се проявява при подготовка за състезание, когато се пази диета.

Провирон

 

http://www.sportnistimulanti.com/productbg/909ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини