Орални анаболни стероиди

»
»

Каталогът с продукти се обновява непрекъснато и постоянно, така че е възможно, някои от предлаганите стероидни продукти все още да не са качени в сайта. Ако имат запитване за орален стероид, който не откривате в сайта, попитайте ни за наличност и детайлна информация чрез формата за запитване. 
Стероидните хормони се свързват с рецепторни белтъци за стероидни хормони в клетките, и по този начин проявяват физиологичните си ефекти. Когато стероидни хормони се свържат с техните рецептори, това  предизвиква промяна в генната транскрипция и функционирането на клетките. Медицината напредва с всяка изминала минута благодарение на множество открития в биологията, физиката и химията, разработването и откриването на нови вещества и съединения.  Медицината е основна част от здравеопазването. Тя протекция и защита здравето на хората, като  с цел неговите  възстановяване и рекреация, подобряване или поддържане на неговото нормално здраве и работоспособно състояние чрез поддържане на оптимална физическа форма.

Оралната форма на почти всички предлагани стероиди от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ  не отстъпва на инжекционната. Не съществува цикъл с анаболни стероиди, който да бъде направен качествено само с орални препарати. Необходимо е разнобразие. В зависимост от индивидуалните цели и особености на бодибилдърите и спортистите, ние предлагаме широка гама продукти, които за перорален прием. Разгледайте продуктите от каталога с орални анаболни стероиди. Ако имате въпрос или се нуждаете от консултация – попълнете формата за запитвания от тук.
 ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини