Анаполон, Анадрол - прием

»
»

Анаполон, Анадрол - това е най-силният от всички орални препарати и както всеки друг анаболен стероид той има своите плюсове и минуси. Търговското наименование на продукта е Анаполон или Анадрол зависи от фирмата производител, а активната съставка е Оксиметолон. Плюсовете са че при неговото ползване независимо от това дали ще го комбинирате с друг препарат или ще го приемате самостоятелно вие ще се сдобиете с такава сила и мускулна маса каквато нито един от другите анаболни стероиди не биха ви дали. Действието на препарата започва почти веднага непосредствено след неговия прием, още един плюс за хора които искат да покачат много бързо голяма мускулна маса, сила и обем. Минусите са водна задръжка, повишава кръвното налягане. Приема на Анаполон, Анадрол е : първата седмица приемате по 50 мг на ден, като едно хапче - 50 мг се разделя на две равни половини, едната се приема сутрин, а другата 40, 45 мин. преди тренировка. Втората седмица приемате 75 мг на ден, като 25 мг сутрин, 25 мг преди тренировка и 25 мг вечер преди лягане, независимо преди или след хранене. И така до края на цикъла, като последната седмица приемате отново 50 мг разделен на два приема сутрин и преди тренировка. Цикъла може да продължи от 8 до 10 седмици, в зависимост от това дали ще го приемате самостоятелно или ще го комбинирате с други препарати. Анаполон, Анадрол се комбинира с почти всички препарати, орални и инжекционни, в зависимост от това какъв ефект желаете да постигнете. Комбинация с други препарати :

- Дека-Дураболин за още повече мускулна маса, сила и обем;

- Енантат за повече обем, мускулна маса и плътност;

- Сустанон за още повече сила, обем и по-голяма мускулна маса;

- Метандрестонолон (Метандионон) за по-голяма сила, мускулна маса и обем;

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма, стероиден цикъл, хранителен режим, тренировъчна схема.

За да сте сигурни че използваните от вас продукти са с доказано качество и произход поръчвайте от Sportnistimulanti.comОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини