Метан, Дека и Сустанон – цикъл, цена

»
»

Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon са  анаболни стероиди със силно андрогенно действие и анаболизъм. Тези от вас, които имат опит със спортни стимуланти и анаболни стероиди познават добре тези стероидни препарати или поне  са чували за тях. Две са причините да се прави комбинацията от тези три стероида: повишаване на мускулна маса и увеличаване на сила. Метандростенолон е препарат номер едно увеличаване за мускулна маса и сила. Когато се съчетае с Дека–Дураболин и Сустанол се получава отлично планиран и ефективен стероиден цикъл. Той дава изключително добри резултати. Според някои спортисти, че с тези три препарата могат да доведат до  над 10 килограма мускулно наддаване, а паралелно с това и силата им се увеличава.

Примерна схема за Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon цикъл от 6 до 8 седмици е:

  • 400 до 600 мг на седмица Дека-Дураболин
  • 40 мг на ден Метандростенолон, разпределен на два приема (като в средата на цикъла може да се увеличи до 60 мг)
  • 2 ампули по 250 мг Sustanon на седмица. В  началото на стероиден цикъл Сустанон може да се сложи дори 3 пъти, заради ефекта, който има върху нормалния метаболизъм. В началото на всеки един стероиден цикъл е добре да се инжектира  повече тестостерон, заради неговото действие – забързване на метаболизма.

В случай, че сте напреднал  и имате финансовата възможност възможности, към Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon можете да добавите и още един стероиден препарат – това е Turinabol на Generics Pharm.

За Бионабола се носят различни митове и слухове из средите на бодибилдърите и  фитнес залите. Някои твърдят, че спортисти приемали по 1500 мг дневно Бионабол от този препарат, като разбиват в машина за кафе таблетките. Тази практика е изключително опасна  дори и за един цикъл.
Всички стероиди са склонни да действат по един и същи начин в  организъма. Няма значение дали са  предозирани или в нормални количества. Тялото не може да усвои повече от нормалната доза стероиди.  Ако предозирате ще увредите здравето си, а ефектът от към оформяне на тяло и трупане на мускулна маса ще бъде същия.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини