Суперсерии - принципите на Уидър

»
»

Суперсерии, какво представляват? 

Метод, при които две упражнения за противоположни мускулни групи се изпълняват едно след друго, без почивка. Джо Уидър набляга на думата противоположни. Пример : комбинирай преса за гърди с гребане за гръб или бедрено разгъване с бедрено сгъване. 

Приложение : тренировката с противоположни движения позволява да натоварваш два различни мускула с по-малко време за почивка. Докато изпълняваш пресата за гърди, мускулите на гърба почиват, а докато изпълняваш гребането, мускулите на гърдите почиват. 

Употреба : комбинирай гръб и гърди, като избереш равен брой упражнения за всяка част на тялото, която тренираш със суперсерии. Във всяка тренировка променяй мускулната група, с която започваш, не почивай между упражненията, а само по две минути между суперсериите. 

Когато искате да тренирате за релеф и да изчистите подкожните мазнини, суперсериите задължително трябва да присъстват във вашата тренировка. Суперсериите ще увеличат значително обема и плътността на мускула, ще запази неговата интензивност, без да увеличи продължителността на тренировката ви. Една от основните тренировки за суперсерии е класическата комбинация на бицепс - трицепс. Тя е доста подходяща за начинаещи, тъй като мускулните групи са малки и не се изисква голямо натоварване относно сърдечно съдовата дейност. В зависимост от вашия опит, стаж и предпочитания може да комбинирате различни мускулни групи и упражнения, но важното е уредите които ще ползвате за тази цел да са близо един до друг за да не губите твърде много време когато преминавате от един уред към друг при изпълнение на упражнението.

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална тренировъчна програма, хранителен режим, стероиден цикъл. 

 ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини