Как да отключите растежа на мускулната маса

»
»

Съкратете обхвата на движението, за да увеличите напредъка си.

Културистите рядко заключват позицията на ставите, те предпочитат да използват по-кратък обхват на движението, за да държат мускулите в постоянно натоварване. Наречен: постоянно напрежение, с този трик може да преодолеете настъпилия застой и да запазите ставите си. Изпробвайте този начин както за сложни, така и за изолиращи движения. Например - при раменна преса с дъмбели наведете тежестта до позиция, в която усещате леко разтягане в рамената, но не ги спускайте до край; след което ги изтласкайте нагоре до три четвърти от обхвата на движението, като отново не заключвате позицията им. Тъй като тежестите не се поддържат от ставите или съединителната тъкан, в който и да е край от движението, мускулите (в този случай раменните) работят на максимум през цялата серия. Това означава, че ставите няма да бъдат натоварвани от големите тежести. Ако имате някаква стара травма, това е начинът, по който няма да я активирате.

Частични повторения: използвайте постоянното напрежение в края на дадена серия. Първоначално изпълнявайте движението в пълен обхват, след което до отказ, след което до три четвърти от обхвата. Това ще увеличи обема на серията, но ще увеличи и напредъка ви.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини