Комбинация на Стромба и Болденон

»
»

Има много и най-различни стероидни (анаболни) цикли и схеми но някои от тях се отличават значително. Именно такъв цикъл е този със Стромба (таблетна форма) и Болденон (ампулна форма). Качествата на тези два препарата са доказани многократно. Спортистите които смятат да ползват тези стимуланти трябва да знаят, че няма да покачат голяма мускула маса но силата, плътноста и обема на мускулите ще бъде доста внушителен именно от комбинацията на Стромба и БолденонБолденонът е стероид който изпомпва много кръв в мускулите и по този начин ги кара да изглеждат огромни и плътни без това да се отрази на килограмите на атлета за разлика от други прапарати. Стромбата от своя страна ще придаде още повече сила и твърдост на мускулатурата. Тя е доста предпочитан анаболен стероид и присъства във почти всеки цикъл (схема) поради факта че след Анавара Стромбата е един от най меките стероиди, което означава, че може да се приема по продължително време. Този препарат не ароматизира и има слаба ендрогенност затова той често присъства в циклите на доста атлети. Приемът на тези два препарата е както следва: Стромбата (таблетна форма) се приема орално до 50 или 60мг на ден, като първата седмица 20мг се вземат сутрин а другите 20мг преди тренировка независимо преди или след хранене. Третата седмица приема е вече 50 или 60мг,като 20мг се взимат сутрин 20мг преди тренировка и 10 или 20мг вечер преди лягане. И така до края на цикъла като предпоследната и последната седмица приемите са както в началото.

Комбинация с други препарати:

-Анавар за още по-добър

-Пропионат за малко повече обем и сила

-Дека за повече мускулна маса, обем и сила 

Sportnistimulanti.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини