Инжекционни анаболни стероиди

»
»

В СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ имате възможност да откриете и прочетете разнообразна информация за всички интрамускулно инжектирани мастно- и водноразтворими анаболни стероиди. Ние ви предлагаме пълен диапазон от спорнти стимуланти, стероидни продукти и медикаменти на световнопризнати фирми с доказани качество и произход, които действат отлично и акуратно.

Мастноразтворими и водноразтворими анаболни стероиди се инжектират интрамускулно. Местата, на които се поставя инжекцията са: задни части, делтовиден мускул, от страни на бедното. Тези места предлагат най-много място за усвояване и абсорбация на интрамускулната инжекция анаболни стероиди. Тя се трябва да се поставя дълбоко в мускула, изключително внимателно, за да не бъдат засегнат нервите или кръвоносните съдове.

Дупето, или средния глутеус е най-добро място за поставяне на инжекция. За по-конкретно, инжектирането на анаболни стероиди става в горния десен квадрант на задната част на дупето. Този сектор на средния глутеус е познат с най-малко нервни окончания, най-плътен е и в него се намират най-малко кръвоносни съдове.

Когато купувате игли за спринцовки, убедете се, че са специално игли за мускулна инжекция. Недопустимо е използването на игли за подкожни или инсулинови инжекции.

Първото и най-важно нещо е старателно измиване на ръцете, последвано от почистване с напоен със спирт тампон на мястото, където ще се прилага интрамускулното инжектиране. Забождането на иглата в мускула става с бързо движение дълбоко в мускула. Съдържанието на спринцовката се избутва равномерно и бавно. За по-безболезнено инжектиране се препоръчва съдържанието на инжекцията да бъде затоплено до нивото на телесната температура. Максималното препоръчително количество инжектиране на разтвор наведнъж е 3 кубика. След като цялото съдържане е инжектирано, спринцовката заедно с иглата се изважда бързо и мястото на инжектиране се натиска с леки масажни движения с памучен тампон.

Повече информация за правилния начин на инжектиране на анаболни стероиди може да откриете тук:ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини