Тренировъчни схеми

»

В зависимост от конкретна цел -  дали търсиш начин за отслабване, топене на мазнини, повишаване на мускулната маса, подобряване на издържливостта, да заздравяване на силата и подобряване на кондицията, мобилността, гъвкавостта, или да обърнеш внимание на определен детайл от тялото си. Може би се стремиш към качествени спортни резултати, или просто искаш да  намериш бърз и лесен начин за постигане на перфектно тяло, с оформена мускулатура за ваканцията.

Според това дали си начинаещ  или имаш малък опит, ние ще изготвим за теб индивидуална тренировъчната програма, която ще ти даде силен тласък напредък. Попълни анкетата и ние ще съставим за най-добрия индивидуален тренировъчен режим.


Предмишници - съвети и упражненияКак да отключите растежа на мускулната масаГърди / Гръб в суперсерия - тренировка на АрнолдСилово обръщане и клек - изчистете тялото си от излишните мазниниТренировка за плътна и обемна мускулатураОгромни рамене - съвет и тренировка на Лари СкотБицепс / Трицепс - тренировката на АрнолдКрака - тренировка с висок обем на Джей КътлърГръб - високообемна тренировкаСуперсерии - принципите на УидърКоремни преси - изкарай плочките за плажаСтероидни схеми

Попълни нашата анкета, за да получиш собствена стероидна схема според индивидуалните ти особености
ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини