Стромба и L-Carnitine преди лятото

»
»

 Станзозол  се използва от почти всички спортисти, приемащи анаболни препарати. Stanozolol действа включително и като  обезводняващ и изгарящ мазнините медикамент за отслабване. Комбинацията на Stromba с L-Carnitine е безмислена, тъй като двата препарата нямат нищо общо помежду си.  В стероидния цикъл за изсушаване или отслабване, орелефяване, изчистване и не е необходим L-Carnitine като допълнително средство.Спортисти, които използват вече Станозолол няма смисъл да употребяват и  L-Carnitine. Средствата за  закупуване и хранителната добавка Л-карнитин са  безпредметни, безполезни! Разбира се L-Carnitine е една приятна хранителна добавка. Нейната основн и най-важна функция е подпомагане на сърцето. Л-Карнитин се препоръчва за употреба предимно сред жени.  тъй При мъжете не може да усети така добре този ефекта на този продукт както  при жените. Същото важи и за друг анаболен стероид Анавар. Например при мъжете дозата е от 40 мг до над 100 мг дневно, за  жените се препоръчва в много по-ниски количества от порядъка на 5 – 10 милиграма.
За да научите повече за отслабване, цикли и друга информация можете да изпратите запитване, или да прочетете друга информация в СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ - Цикъл със Stromba и Anavar.

 


ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини