Поръчка на Тестостерон депо - Galenika

»
»

Поръчка на Тестостерон депо (Galenika) – Enanthate Тестостерон енантат

Тестостерон депо (Galenika) е Тестостерон Enanthate (депо) е анаболен стероид за изграждане на масивна мускулатура. Действието на този стимулат е изключително ефективно, поради силно андрогенните  качества и силният анаболизъм. Тестостерон депо на Galenika се предлага  за поръчка и закупуване в няколко държави, включително Гърция и Сърбия, там цената е приблизително 5 % по-висока.  

СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ зарежда препаратите директно от производителя, затова вие имате възможността да поръчате на най-добрата цена оригинал! Можете да закупите този продукт на най-добрата цена в България.

Тестостерон депо на Galenika е аптечен Тестостерон депо стимулант, който спомага за изграждане на масивна мускулатура. Характеризира се с изключителна ефективност.  Тестостерон депо се характеризира като дългодействащ инжекционен тестостерон. Атлетите и бодибилдърите го използват  изключително често и поради сходството му с останалите стимуланти. Тестостерон депо на Galenika е силно  анаболен и андрогенен. Този инжекционен стероид ароматизира лесно. Токсичността му  черния дроб е умерена.

Когато желания очакван резултат е прираст на сила и качествена мускулна маса, то тестостерон остава препарат номер едно. Често сравняван с Бионабол, Анаполон и други, резултатът, който се постига с ижнектиране на тестостерон енантат е несравним. По мнение на някои Testosterone Enanthate не се усеща толкова колкото Testosterone Cypionate. Дозата Тестостерон Енантат е веднъж на 10 дни. За разлика от него, Тестостерон Ципионат се поставя веднъж седмично. Максимална ефективност се постига  при доза Тестостерон eнантат (Testosterone Enanthate) 1 – 3 мл на 10 дни.

Най-силното преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) е  неговото силно андрогенно и анаболно въздействие и периода на полуживот от около седмица. Това води до голям прираст на мускулна маса и значително повишена силата използващите Тестостерон Енантат. Тези характеристики се съпровождат и от съществено задържане на вода.

Тестостерон депо на Galenika може да се комбинира в основен период с абсолютно всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулна маса.

Testosterone Enanthate е силно предпочитан и високо оценяван при спортове където се изискват  груба сила и агресивност, вдигане на тежести, пауърлифт и др.  В  книга „Справочник на стероидите-2” Дан Дъчейн препоръчва доза тестостерон енантат от 2000-4000 мг седмично. Той твърди, че това са обичайно прилагните от  главно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг.

Бодибилдерите, които приемат Testosterone Enanthate за кратко време масилни и силни. Но поради високото задържане на вода,  до няколко седмици същите тези напомпани мускули се превръщат във водниста и подпухнала мускулатура. Едиствено на външен вид изглежда масивна и обемна. При опит за сила не се получава нищо.

По време на употреба на Тестостерон eнантат дори ежедневните дейности като изкачване по стълби, пренасяне на мебели водят до усещане за напомпване в краката и ръцете. Testosterone Enanthate намаля болките в ставите, кръста и гърба, които са причинени от дегенеративни процеси в прешлените на гръбначния стълб.

На начинаещите спортисти и бодибилдъри се препоръчва да стоят далеч от всички естери на тестостерон. Употребата на тестостерон от неупотребявали до този момент анаболни и андрогенни стероиди трябва да се отложи за последващ етап, при който останалите леки стероиди са престанали да действат.

Когато целта е увеличаване и нарастване на мускулна маса, употребата на инжекционен стероид Тестостерон депо на Galenika се съчетава с Анаполон, Бионабол, Параболан и Дека- дураболин. Препоръчителен прием е: 500 мг Testosterone Enanthate, 200 мг Дека-дураболин и 100 мг Анаполон. 6 седмици по-късно Анаполон може да бъде заменен с доза 30 мг Бионабол. Съществува т.нар. сигергизъм между тестостерон eнантат и останалите стероиди, затова по време на цикли за маса той може да се комбирина с почти всички останали анаболни андрогенни стероиди.

Един от негативните странични ефекти на Testosterone Enanthate е появата на гинекомастия. Този анаболен стероид има свойството силно да ароматизира в естроген. Това води до натрупване на излишни мазнини в организма. Като цяло степента на изразеност на гинекомастия и изобщо появата й зависят от индивуалната предразположеност на употербяващите. При някои спортисти дори дози над 1000 мг дневно задържат незначителни количества вода и не се предивзвикват феминизация, натрупване на мастна тъкан. Други от своя страна, още при първото поставяне на инжекция ампула тестостерон Тестостерон депо на Galenika изпитват болка в зърната на гърдите. За тях е препоръчително да комбинират с допълнителен прием Нолвадекс и Провирон.

Приеманата доза Testosterone Enanthate е различна. От 250 мг седмично до 2000 мг дневно. Препоръчителната разумна употреба е между 250 -1000 мг седмично. В случай, че дозата надвишава 500 мг е желателно да се  раздели на два приема седмично. Testosterone Enanthate влияе изключително много върху Хипоталамуса. Хипофизата получава сигнал за наличие на полов хормон тестостерон в организма и като обратна връзка изпраща сигнал към останалите жлези за намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради тази причина се препоръчва инжектиране с Testosterone Enanthate за перириод не по-дълъг от 6-8 седмици. В  края на цикъла трябвада използва hCG. 3 инжекции от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни. Така се повлиява върху  подтискането на собственото ендогено производство.
Чрез обичайния след края на циклите с тестостерон прием на  hCG, Хломид и Нолвадекс се преодолява бързо появата на катаболна фаза и се възвръща повишаването на ендогените нива на тестостерона.  Ако по една или друга причина тези употребата на тези препарати се пренебрегне, то бързо ще настъпи загуба на натрупаната маса. Естествено, този негативен и неприятен ефект може да се избегне с употреба на  антикатаболни вещества и тестостерон стимулиращи препарати от типа на Кленбутерол, Хормон на растежа, Ефедрин. По-лек вариант е използване на меки анаболни стероиди от рода на Дека-дураболин, Примоболан, Винстрол. Нарастването на мускулна маса и увеличаване на обема и силатат се постигат бързо и лесно с помощта на С Testosterone Enanthate. Но задържането и съхраняването на качествени резултати е трудно.

По време на стероиден цикъл с Тестостерон депо на Galenika s спортистите успяват да правят дори двуразови тренировки 6 пъти седмично, при това споделят за изумително изпомпване. Наред с увеличеното натоаврване те се чувстват силни и възстановени. Причината за това се крие в способността на Тестостерон енентат да повлиява въстановителните процеси в организма. Той стимулира регерирането, вияе добре върху жизнения тонус, здравословното състояние, засилва допълнителния прилив на енергия и ускорява фазата на компенсация.

Нежеланите странични ефекти от ижектирането Тестостерон депо на Galenika са сходни с характерните нежелани реакции за всички останали силни андрогени. При продължителна употреба се наблюдават акне по гърдите, раменете и ръцете, задържане на вода, високо кръвно налягане. Те бързо отшумяват след края на цикъла с Тестостерон енентат Тестостерон депо на Galenika. При комбиниран прием на антиестрогени се парират и и блокират появата на феминизация и гинекомастия. Сексуална хиперстимулация и чести ерекции са типични за началото на цикъла. При по-млади спортисти се открива преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване, вириализация. Сред другиите обичайни странични ефекти са снижение на сперматогенезата, атрофия на тестисите и повишаване на агресивността. Последната може да се използва правилно към тренировките, а не хората наоколо. Макар това да е изключително трудно. Към това агресивно поведение се стига при прием на много високи дози, които причиняват т.нар. „Супермен синдром”.

В черния дроб Тестостерон eнантат се разгражда до химическо вещество, пъти по-слабо токсично от 17- алфа-алкилираните орални стероиди. Според проучванията на Дан Дъчейн, доза до 300 мг седмично не превишва съотношението 6:1 тестостерон / епитестостерон при спортисти, подложени на тест за допинг контрол.

Употребата на Тестостерон енентат не е преоръчителна за жените. Ако по някаква причина се наложи употреба на Тестостерон депо на Galenika, то тогава максималния разумен прием е доза от 250 мг на 7-10 дена.

Важно е да се знае, че Тестостерон е препарат номер едно увеличаване на мускулна маса и сила.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини