Анаболна система с два орални препарата за релеф – Станозолол и Анавар

»
»

Анаболната  система с два орални препарата за релеф – Станозолол и Анавар  е изпитана анаболна система. Тя е стероиден цикъл, с който  се постига качествен резултат, задоволяващ дори най-претенциозните от клиентите на  СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ. Тази стероидна схема е идеална за хора, чиято цел е постигане на Мускули и Релеф. Тази работа вършат точно  дватата орални препарата – Станозолол - Stromba и Анавар Oxandrolone.

Най-важното е  двата орални анаболни препарата да бъдат качествени и оригинални. При поръчка и покупка на анаболни стероиди трябва да се обръща внимание на мястото, от което се извършва доставка. Ние от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ гарантираме за качеството на предлаганите от нас стероидни  продукти.
 

Схема с двата орални препарата – Станозолол и Анавар:

Първите пет дни се приема  доза Станзозол и доза Анавар по 20 мг дневно. Дозата се  разделя на две части – една част  сутрин и втора част 40 минути преди тренировка.

Сутрин се приемат орално 10 мг и преди тренировка (40 мин преди тренировка) по още 10 мг от двата стероидни препарата Станозолол и Анавар.

След петия ден се дозата Станозолол и Анавар се увеличава на 30 мг и за двата орални препарата, като сутрин се приемат по 10 мг, четиридесет минути преди тренировка по още 10 мг и вечер по още 10 мг от двата. Цикъла е с продължителност от около 8 - 10 седмици.
Последните пет дни дозата отново се понижава до 20 мг дневно, като от двата препарата се приема  също разделен на две части.

Цикъл с два орални препарата - Анаболната система с Анавар и Стромба изглежда така:

ЦИКЪЛ

1 – 5 ден:
10 мг Стромба и 10 Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка.

5-55 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар вечер.

55-60 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка.

Важна забележка: през почивните дни, през които няма тренировки,  приема е същия като през останалите. Оралните стероиди се усвояват и изразходват по-бързо и затова се приемат ежедневно, за разлика от от мастно и водноразтворимите. Това е единия от приемите през деня да бъде около 40-45 минути преди тренировка. По този начин организмът е зареден почти денонощно. Често задаван въпрос е кога се приемат стеродитие преди, по време или след хранене. Таблетките Оксандролон и Станозолол се поглъщат без значение от храненето. Няма съществено значение дали е преди, по време или след хранене.

Оралните стероиди е препоръчително е да се разделят равномерно на два или три приема през целия ден. Нито Оксандролон, нито Станозолол оказва влияние върху съня. Ако спазвате  предоставените дози, вие ще имате положителен качествен резултат и повече от задоволителен ефект. Важно е да изразходвате енергия в залата за тренировки, защото по време на стероиден цикъл организмът е с повишени нива на сила, азотен баланс, енергия и издържливост. Нежелани странични ефекти като акне се появяват, когато приемате анаболни стероиди, но не тренирате подходящо и активно. Внимавайте да не претренирате, защото тогава се получава Катаболен процес или разпад на мускулите - точно обратния на анаболен процес.

Трябва да  усещате тялото си. Слушайте в сигналите, които то ви изпраща им се доверявайте.ОБАДИ СЕ!  0885555095
ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Водещите фирми на пазара за анаболни стероиди

Alpha Pharma - Алфа Фарма Axio labs Balkan Pharmaceuticals Балкан Фарма BioTech Labs British Dragon Estopharma NASpharma
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Хранителни добавки за бързо отслабване - ЛиДа или Мейзитанг

В последните години се заговори за натурални хранителни добавки ЛиДа Дайдайхуа и Мейзитанг.


Всички новини